©2019 by enkefruene.no.

HVEM ER JEG?

Brita Blomquist

Det er første gang jeg skal lage en profil. Hva skal en profil inneholde? Jeg siter og tygger litt på blyanten. Jeg er nemlig ingen Face-book-bruker, så der har jeg ingen profil. Kanskje Google kunne hjelpe meg? Men Google forsto ikke hva jeg mente, for alle rådene handlet om å lage en attraktiv profil for dating, og det var jo ikke det jeg var ute etter. Derfor korter jeg ned livshistorien til noen enkle fakta, så kan dere jo selv danne dere et bilde av meg og hva jeg er interessert i


Jeg er 87 år og foreldreløs


Jeg er skytte

Stjernetegnet mitt er Steinbukk, men jeg har ascendanten i Skyttens tegn. Hvis du er interessert i astrologi vet du at ascendenten i horoskopet viser til det stjernetegnet som steg opp over horisonten i det øyeblikket du ble født. Ascendanten er den viktigste faktoren som benyttes i en astrologisk tolkning.

Skytten er utadvendt og snakker mye, hun er frittalende og ærlig, temperamentsfull og uavhengig. Hun bryr seg lite om sitt rykte. De fleste er klønete. Hun misliker husarbeid men gjør det uansett. De har lett for å komme med uheldige uttalelser som de blir sjokkert over når de får tenkt seg om.  De misliker løgn, og de fleste elsker dyr.

Jeg kunne ikke sagt det bedre.


Jeg er vel Norges eldste reiseleder

Jeg er pensjonert journalist, men jobber nå som reiseleder og turoperatør i «Britas God Tur» Kanskje er jeg også verdens eldste med rundt 100 reisedager i året? Har du lyst til å bli med meg på tur? Vi har det ganske gøy. Ta gjerne kontakt.


Jeg er kåsør og får en del oppdrag fra foreninger og firmaer.

Har du lyst til å høre hva jeg har å si, så ta kontakt


Jeg er medlem av klubben «Det gode liv»

Riktignok bare tre medlemmer, men vi er skjønt enige om hva som ligger i dette begrepet.


Jeg er stifter og medlem av vinklubben «Vin og venn» i Ålesund.

Her er vi 56 vinelskere, som jevnlig møtes både til smak og behag.


Jeg er medlem av Røde Kors og støtter Amnesty.

Jeg har to fadderbarn i Gambia


Var dette en profil?