©2019 by enkefruene.no.

Søk
  • Eva Runde Slinning

Livet på godt og ondt

Jeg har ikke vært inne å skrevet på bloggen på noen uker. Grunnen er at mamma gikk bort bare på en uke. Riktig nok ganske opp i åra , men velfungerende og klar i hodet til det siste. Hun skulle blitt 92 år i desember men slik gikk det ikke. Hun fikk et langt og godt liv og trivdes godt i nærheten av dagsenteret , hvor hun spilte bingo hver mandag .

Det er tomt og trist hun er borte og minnene vil alltid være her hos familien. Men ingen lever evig og en er heldig som får så mange år å leve når en har det bra.

Sorgen vil alltid komme til oss alle og jeg har fått en del av den siste årene. Jeg mistet først pappa , så et halvt år mistet jeg min mann som kun ble 60 år like bak mistet jeg en av våre beste venner .

Så livet er på godt og ondt for oss alle og jeg tror jeg er blitt sterkere for hver gang. Slik føler jeg det hvertfall.

49 visninger